ТОКЪТ Е СИЛА!

ИНВЕСТИРАЙ В НЕЯ ЧРЕЗ ЗАРЯДНА СТАНЦИЯ НА ТВОЯ ОБЕКТ

Инвестицията в зарядна инфраструктура е инвестиция в иновация, по-доброто и по-екологично електрическо бъдеще. Привлечи по-добрите клиенти и улесни настоящите си като им осигуриш много ценно удобство - докато те посещават да се заредят с малко от твоя ТОК. Отбележи се на картата със зарядни станции, бъди точка от маршрута на модерни шофьори. Печели от локацията си! Ако твоят обект разполага със свободна мощност - присъедини се към нашата мрежа! Покани наша станция, ние имаме опит и енергия за всеки детайл за да ти спестим времето и усилията. Цялостното управление на твоята зарядна станция включва:

 ОГЛЕД и ПРОУЧВАНЕ

 КОНСУЛТИРАНЕ и ИЗБОР

 ДОСТАВКА и МОНТАЖ

 ВЪВЕЖДАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ

 ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ еТОК

 МОНИТОРИНГ и ПОДДРЪЖКА

Локацията и видът на твоя обект предопределят избора на правилната зарядна станция, познаването на устройствата и начинът им на работа ще ни помогне да определим най-подходящата за твоя обект, защото има значение с каква предоставена мощност разполага конкретната локация, дали е в населено място или крайпътна локация, какви са целите и възможностите. АС станциите позволяват зареждане на електромобил с мощност до 22KW, което осигурява около нови 100 км за 1 час зареждане. DC станциите, позволяват зареждане на електромобил с мощност до 480KW, но има и 30-50-120-150KW, зареждане за 1 час на DC станция с мощност от 30KW осигурява нови 150 км пробег, на 50KW станция - около нови 200 км.

Това е възможност за нов поток от клиенти към твоя обект. Присъединяваш бизнеса си към модерна и иновативна общност. Наличието на зарядна станция на твоя обект показва твоята актуалност и ангажираност към нуждите на твоя клиент и е предпоставка за повече продажби. Предоставяме ти широк спектър услуги само в една точка на контакт, така оставаш изцяло фокусиран върху твоята основна дейност, а останалото е наша грижа. По този начин ние изълняваме нашата основна мисия - да сме полезни и активно да участваме в преминаването към 100% зелена кръгова икономика, защото само чрез тази трансформация заедно ще си осигурим нужната сила, конкурентноспособност и благополучие.

НЕКА ОБСЪДИМ ВСИЧКО - КОНКРЕТНО ЗА ТЕБ!

Сравнение на продукти
Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки